ANKARA / YENİMAHALLE - Ostim Şehit Alper Zor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bilişim Teknolojileri Alanı Uygulamaları

BİLİŞİM TEKONOLOJİLERİ ALANI

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Türkiye Bilişim Vakfı ve Cisco System Incorporation tarafından birlikte yürütülen "Cisco Networking Academy(Netacad)" programı kapsamında "Yerel Eğitim Merkezi"dir.  Bu kapsamda Ağ İşletmenliği Alanı öğrencilerimize derslerle beraber;

1. IT Essentials: PC Hardware and Software
  2. CCNA R&S: Introduction to Networks
  3. CCNA R&S: Routing and Swiching Essentials
  4. CCNA R&S: Scaling Networks
  5. CCNA R&S: Connecting Networks

eğitimleri verilerek, sertifikasyonu sağlanmaktadır.

Peki, bu durum mezun olan öğrencilerimizin işine nasıl yarayacak;

Almış oldukları bu sertifikalar, Devlet kurumlarında ve özel sektöre de işe alınacak elemanda aranan sertifikalardandır. Dışarda ciddi paralar ve zaman harcayarak alabilecekleri sertifikaları öğrenim hayatlarında tamamlamaları, Mezun olduklarında tercih ve daha erken istihdam edilebilirliklerini üst seviyelere çıkarmaktadır. Bu durumda zaten Bilişim Teknolojileri Alanı olarak bizim uzun vadeli hedeflerimiz içindedir.

29-11-201829-11-201829-11-201829-11-2018

Yayın: 29.11.2018 - Güncelleme: 05.10.2020 23:31 - Görüntülenme: 1064